10 Rövid Ima A Továbblépésért És Elengedésért:

Az egyik legnehezebb és legijesztőbb dolog, amit valaha is meg kell tenned az életedben, ha elengedsz valamit, amire oly régóta vágytál, vagy valakit, akivel mély kapcsolatod volt.

Íme 10 erőteljes ima a továbblépésért és az elengedésért:

Imádság egy elvesztett lehetőségért

Drága Mennyei Atyám, imádkozom, hogy segíts nekem továbblépni ebből az elvesztett lehetőségből. Bár számomra tökéletesnek tűnt, Te jobban tudod, Uram. Segíts, hogy bízzak a Te jóságodban és kegyelmedben, és ne bánkódjak ezen a veszteségen. Uram, hiszem, hogy még nagyobb és jobb dolgok vannak számomra a jövőben, olyan dolgok, amelyek rádöbbentenek, hogy ez nem az én lehetőségem volt. Hittel hiszem ezt. Jézus nevében imádkozom, ámen.

Imádság az elveszett barátságért

Drága Mennyei Atyám, imádkozom, hogy segíts nekem, amikor kitalálom, hogyan lépjek tovább ebből az elveszett barátságból. Bár Te örülsz annak, ha gyermekeid jól kijönnek egymással, tudom, hogy ez nem mindig sikerül, és az emberek eltávolodnak egymástól. Imádkozom, hogy áldd meg őket, amikor továbblépnek, és segíts nekem is új barátokat találni. Köszönöm, Uram, hogy mindig velem vagy. Jézus nevében imádkozom, Ámen.

Imádság egy elveszett állásért

Drága Uram, Te tudod, mennyire élveztem a munkámat, és mennyire támaszkodtam az abból származó jövedelemre. És most ez megszűnt. Imádkozom, Uram, hogy vigyázz rám, amíg nem találok újat, és hogy olyan munkát találjak, ami éppen megfelel annak, amit Te szeretnél, hogy életemnek ebben az időszakában csináljak. Bár nem lesz könnyű továbblépni ebben az átmeneti időszakban, tudom, hogy Te segítesz nekem. Te soha nem hagysz el, és nem hagysz el engem. Jézus nevében imádkozom, Ámen.

Imádság egy régi házért

Drága Uram, nagyon köszönöm Neked ezt a házat és az összes emléket, amit itt éltem. Áldás volt, és nagyon hálás vagyok, hogy itt élhettem. De most, hogy új házba költözöm, Uram, imádkozom, hogy segíts nekem, hogy örömmel tudjak továbblépni ettől a háztól és az emlékeitől, és készen álljak arra, hogy új emlékeket teremtsek az új házamban. Köszönöm, hogy mindig vigyázol rám. Jézus nevében imádkozom, Ámen.

Imádság egy új évszakért

Drága Mennyei Atyám, kérlek, légy velem, imádkozom, amikor a régiből az újba lépek. Életem utolsó időszakának öröme, emlékei és nehézségei mögöttem vannak. Segíts, Uram, hogy otthagyjam őket, és ne vigyem magammal ebbe az új évszakba. Segíts nekem, hogy elengedjek minden sérelmet, haragot és haragot, és minden embert annak az áldásnak lássak, ami, a Te gyermekeidnek. Köszönöm, Uram, ezt a lehetőséget, hogy elkezdhetem ezt az új kalandot Veled. Jézus nevében imádkozom, Ámen.

Ima a szakításért

Drága Mennyei Atyám, belülről fáj, és nem tudom, hogyan nyomuljak tovább. Hiányzik, és nem tudom, hogyan fogom nélküle kibírni a holnapot. Segíts, hogy legyőzzem ezt a fájdalmat. Segíts továbblépni és elengedni. Nem tudom ezt megtenni veled, Uram. Adj erőt és hitet, hogy van számomra valaki más. Bízom Benned még az elviselhetetlen fájdalom közepette is. Jézus nevében imádkozom, ámen.

Az Ő imája egy szakításért

Drága Uram, azt hittem, hogy ő az igazi. Azt hittem, együtt fogjuk leélni az életünket. Most össze vagyok zavarodva és megbántva. Összetörtnek érzem magam. Hogyan léphetnék tovább, Uram? Hogyan engedhetem el? Lehetetlennek érzem. Nem tudtam, hogy ennyire tudok fájni. Kérlek, légy velem, és segíts meglátnom a Te jóságodat mindebben. Szükségem van rád, Uram. Jézus nevében imádkozom, Ámen.

Imádság egy elveszett kapcsolatért

Drága Mennyei Atyám, dicsőítem a Te nevedet, mert amikor le voltam süllyedve, Te velem voltál. Most már látom, hogy Te csak egy időre szántál minket egymásnak, és a házasság egyikünknek sem lett volna jó. Köszönöm, Uram, hogy ezt most mutattad meg nekem, és nem később. Bár még mindig fájdalmat érzek, tudom, hogy Te velem leszel, és segítesz továbblépni. Köszönöm Neked a Te hűségedet. Jézus nevében imádkozom, Ámen.

Imádság a kapcsolatból való továbblépésért

Drága Mennyei Atyám, köszönöm, hogy megvédtél a kapcsolatunk alatt. Köszönöm, hogy nem hagytad, hogy megbántsanak. Segíts továbblépni és elengedni, hogy ne húzódjak vissza az ő világába. Nem vagyunk jók egymásnak, és ő sem jó nekem. Uram, ebben az időszakban Rád kell koncentrálnom. Segíts, hogy a Veled töltött időm édes és kielégítő legyen, hogy ne máshol keressem a beteljesedést. Jézus nevében imádkozom, ámen.

Imádság egy kapcsolat elengedéséért

Drága Mennyei Atyám, alig hiszem el, hogy ok nélkül hoztál össze minket. Minden tökéletesnek tűnt, ő is tökéletesnek tűnt. Hogyan lehetséges ez? Hogyan léphetek tovább? Nem értem, Istenem. Mit akarsz nekem tanítani? Kérlek, fedd fel előttem akaratodat. Ha azt akarod, hogy továbblépjek tőle és elengedjem, akkor szükségem van arra, hogy világossá tedd. Hozzád kiáltok, Jézus, adj bölcsességet! Jézus nevében imádkozom, Ámen.

Ajánlott Írásaink: