10 Rövid Ima A Biztonságos Utazásért:

Mielőtt egy új útra indulsz, a legjobb, ha imádkozol a biztonságos utazásért a célállomásig és vissza. Legyen szó autóról, repülőgépről, vonatról vagy hajóról, ezek az imák a biztonságos utazásért biztosan kényelmet és biztonságot nyújtanak. Ezeket bármikor imádkozhatod utazásod előtt vagy közben.

Együtt utazó család imája

Drága Uram, imádkozom a családi utazásunkért. Kérlek, boríts be mindannyiunkat Fiad, Jézus vérével. Védd meg gyermekeinket a betegségektől, balesetektől és a ragadozók által okozott károktól. Add, hogy ez az utazás élvezetes legyen, és nagyszerű élményt jelentsen számunkra, mint család számára. Segíts, hogy olyan emlékeket szerezzünk, amelyek betölthetik a szívünket és egy életre szólnak. Légy tűzfal körülöttünk, amikor célunk felé és vissza vezetünk. Add, hogy dicsőséged legyen bennünk, és ragyogjon rajtunk keresztül másokra is, akikkel találkozunk ezen az úton. Segíts, hogy tetteink a te szereteted jóságát tükrözzék. Jézus nevében, Ámen.

Autós utazási ima

Uram Jézus, miközben innen a célállomásom felé vezetek, kérlek, hogy óvj meg engem és családomat minden veszélytől. Adj nekem erőt és isteni egészséget, hogy biztonságosan tudjak vezetni és az útra koncentrálni. Védj meg minket a figyelmetlen és részeg autósoktól. Tarts engem éberen és összhangban a te vezetéseddel, hogy ne mulasszak el semmit, amit mutatsz vagy mondasz nekem. Atyám, köszönöm és imádlak téged, hogy lehetővé teszed számunkra, hogy biztonságban elérjük úti célunkat. Jézus szent nevében, Ámen.

Repülőgépes utazási ima

Uram, mindenható Istenem, miközben a repülőtérre tartok, hogy repülővel utazzak úti célomra, védelmet kérek tőled. Atyám, tele vagyok aggodalommal, mert fennáll a lehetősége, hogy a zsúfolt égbolton egy másik repülővel összeütközöm, vagy meghibásodik a repülőgép. A szívemben tudom, hogy te vagy az, aki az életemért felelős. Tudom, hogy megvédesz a veszélytől. Igazságos jobb kezed legyen a pilótán és az egész személyzeten. Biztonságban vagyunk, amikor elindulunk, és biztonságban leszünk, amikor leszállunk a célállomáson. Jézus nevében hiszek és imádkozom. Ámen.

Védelem a balesetek ellen ima

Drága Istenem, ahogy ma elindulok erre az útra, védelmet kérek minden olyan balesettel szemben, amelyet az ellenség tervez velem. A te szárnyaid alá menekülök. A te hűséged az én pajzsom és bástyám. Uram, védj meg engem és útitársaimat minden veszélytől, amellyel találkozhatunk. Küldd el előttünk angyalaidat, hogy elmenjenek és eltiporjanak minden bajt, amit az ellenség az utunkba tervez. Vedd át a pilóták és a sofőrök irányítását, hogy mindenki betartsa a szabályokat és figyeljen, amíg ő irányítja a járművet. Jézus nevében, Ámen.

Jó időjárás ima

Atyám, te vagy a teremtője mindennek a mennyben, a földön és a föld alatt. Ahogy ma elindulunk erre az útra, Uram, adj nekünk jó időt. Legyen tiszta az időjárás az indulási helyünktől a célállomásunkig, és legyen jó az időjárás akkor is, amikor visszatérünk. Távolíts el minden erős szelet, vihart, heves esőt, áradást és minden más kedvezőtlen időjárási elemet, nemcsak ezen a helyen, hanem szerte a világon, hogy minden utazó biztonságban utazhasson. A nap ne ártson nekünk nappal, sem a hold éjszaka, amikor utazunk. Jézus nevében imádkozom, Ámen.

Stresszmentes utazás ima

Drága Istenem, az utazás sok kihívással jár, a figyelmetlen autósokkal való találkozástól kezdve a poggyász elvesztéséig. De Atyám, ahogy elhagyom ezt az otthont, kijelentem és elrendelem, hogy stresszmentes utazásom lesz. Add, hogy ez az utazás egy lehetőség legyen számomra, hogy értékeljem azokat a dolgokat, amelyeket ingyen adtál nekünk. Vigyázz rám, és nyugtass meg minden olyan gondolatot, amely aggodalomra vagy félelemre késztet. Segíts, hogy örömöt találjak a természetben, az emberekben, akikkel találkozom, és a különböző dolgokban, amelyeket útközben látok. Jézus nevében hiszek és imádkozom. Ámen.

Bizonytalanságok ima

Atyám, most indulok útnak, egy új helyre megyek, és tele vagyok félelemmel és bizonytalansággal az utazás miatt, és mert még soha nem jártam ezen a helyen. Uram, járj előttem, és tedd, hogy minden a javamra váljon. Bízom benned, mert tudom, hogy vigyázol rám, és soha nem szunnyadsz. Te óvsz engem és mindenkit, aki utazik, a bajtól. Köszönöm, Atyám, hogy megvédesz engem az utamon, és akkor is, amikor visszatérek. Jézus nevében, Ámen.

Utazási aggodalmak imája

Kedves Atyám, ma neked nyújtom be kérésemet a biztonságos utazásért. Tele vagyok aggodalommal, mert hosszú útra készülök. De nem hagyom, hogy a szorongás megfosszon ettől a lehetőségtől, amit adtál nekem, hogy felfedezzem a világot és annak szépségét. Félelem helyett tölts el békével. Miközben a világ különböző helyein járok, engedd, hogy nyugalmat találjak gyönyörű alkotásaidban. Szentlélek, kérlek, emlékeztess mindig arra, hogy Jézus velem van, bárhová is megyek. Add, hogy kegyelmet találjak azoknál az embereknél, akikkel együtt utazom, és azoknál, akikkel utam során kapcsolatba kerülök. Jézus nevében imádkozom, Ámen.

Utazó szeretteink imája

Drága Uram, szeretnék köszönetet mondani neked a családomért és a barátaimért, akik időt szakítanak a sűrű időbeosztásukból, hogy meglátogassanak. Uram, miközben türelmetlenül várom, hogy megérkezzenek, imádkozom, hogy vigyázz rájuk. Jézus drága vérével borítom be az autókat és a repülőgépeket, amelyekkel eljutnak hozzám. Uram, vigyázz minden közlekedési eszközre, amelyet arra használnak, hogy meglátogassanak engem. Angyalaid őrizzék meg őket a veszélyektől és az aggodalomtól. Amikor biztonságban megérkeznek, összegyűlünk és dicsőítjük szent nevedet. Jézus nevében, Ámen.

A te terveid, nem az enyémek imája

Atyám, Istenem, köszönöm, hogy lehetővé tetted számomra, hogy meglássam ezt a napot. Már nagyon vártam, és végre itt van. Uram, annyi mindent elterveztem erre az útra, minden szükséges óvintézkedést megtettem, de te vagy az egyetlen, aki megszabja lépteinket. Állapítsd meg lépteimet attól a pillanattól kezdve, hogy elhagyom ezt a helyet, egészen addig, amíg elérem a végső célomat. Legyen a te igéd lámpás a lábamnak és világosság az utamnak. Engedd, hogy ez az utazás közelebb vigyen hozzád. Legyen kegyelem és irgalom a többi utazóval és velem, hogy biztonságban elérjük végső célunkat. Jézus nevében, Ámen.

Ajánlott Írásaink: