6 Rövid Ima Az Éleslátásért:

Ha Szent Lúcia, a szemek védelmezőjéhez imádkozol, az csak egy módja annak, hogy gyógyulást kapj a látásodért. Íme néhány nagyszerű ima az éleslátásért, amelyek segítenek elérni a kívánt áldást.

Helyreállítani a látásomat ima

Jézus, te vagy az én gyógyítóm és az élet adományozója. Te ugyanaz az Isten vagy ma, tegnap és mindörökké. Hiszem, hogy vissza tudod állítani a látásomat ugyanúgy, ahogyan a Bibliában meggyógyítottad a vakokat. Uram, tudom, hogy nem a te kívánságod, hogy megvakuljak; ez az ellenség terve. Kérlek, add vissza a látásomat, hogy tisztán lássak. Legyen jobb a látásom minden ébren töltött pillanatban. Jézus nevében hiszek és imádkozom, Ámen.

Gyógyító ima

Jehova Ráfa, gyógyítóm, köszönöm, hogy egyszülött fiadat odaadtad, hogy meghaljon értem a kereszten. Az ő csíkjai által meggyógyult a szemem. Imádkozom, hogy a szemeim az eredeti tervük szerint működjenek. Uram, add, hogy gyógyító fényed betöltse a szememet, hogy tisztán lássak, és minden kellemetlenség nélkül végezhessem a dolgomat. Imádlak téged, kedves Uram, és nagyra becsüllek. Istenem, te uralkodsz a mennyben és a földön. Jézus nevében hiszek és imádkozom, Ámen.

Érintsd meg a szememet ima

Könyörületes és kegyelmes Isten, minden hatalom és erő a te kezedben van. Amit a te kezed megérint, az jobbra változik. Atyám, a látásom minden nap elromlik. A dolgok egyre homályosabbak, és a fény sötétségbe fordul. Az optikus azt mondta, hogy a végén megvakulhatok, ha ez az állapot tovább romlik. Nagyon félek; nem akarok megvakulni. Jöjj segítségemre, drága Uram, érintsd meg a szememet hatalmas kezeddel, és segíts, hogy újra tisztán lássak. Add, hogy a kihívások, amelyeken keresztülmegyek, a javamra és szent neved dicsőségére váljanak. Jézus nevében hiszek és imádkozom, Ámen.

Ragyogjon fényesen a szemem ima

Irgalmasság és szeretet Istene, te vagy az Isten, aki gyógyulást hozol nekünk és megvigasztalsz minket. Gyógyíts meg engem, és én meggyógyulok. Ments meg engem, mert félelembe fulladok minden alkalommal, amikor felébredek, és azt veszem észre, hogy a látásom egyre rosszabb. Add, hogy szemem fényesen ragyogjon, hogy meglássam jóságodat az élők földjén. Töltsd meg szívemet reménnyel, hogy szilárdan meg tudjak maradni a hitben, amikor úgy tűnik, hogy minden nem megy jól. Jézus nevében hiszek és imádkozom, Ámen.

Tökéletes látás ima

Jézusom, Megváltóm, ma elmentem az éves szemvizsgálatra, és az optikus azt mondta, hogy a szemem nincs jó állapotban. Lehet, hogy műtétre lesz szükségem, de ez nem garancia arra, hogy a probléma orvosolva lesz. Uram, kérlek, segíts rajtam! Adj nekem tökéletes látást. Távolítsd el a pikkelyeket, amelyek eltakarják a szememet. Amikor visszamegyek a kórházba, az optikus mondja le a műtétet, Jézus nevében. Köszönöm neked és tisztellek téged, mert szeretsz engem és megvédesz engem. Jézus nevében imádkozom, ámen.

Nyisd ki a szemem ima

Ó, Jézus, Nagy Gyógyítóm, látásom mostanában homályos. A látásom elvesztésétől való félelem álmatlan éjszakákat okoz nekem. De kedves Jézus, az Ige azt mondja, hogy a szeretetben nincs félelem, hanem a tökéletes szeretet kiűzi a félelmet. Átadom neked az egészségemet. Jézus nevében megszüntetek és semmissé teszek minden olyan nemzedéki átkot a családi vonalamban, amely szemproblémákat okoz az embereknek. Uram, adj nekem hitet, hogy higgyem, hogy a szemeim újra egészségesek lesznek. Kérlek, nyisd meg a szememet a te igédre, hogy olyan szentírási részeket lássak, amelyek erősítik a bizalmamat, és segítenek, hogy szilárdan megálljak a te gyógyító ígéreteidben. Jézus nevében imádkozom, ámen.

Ajánlott Írásaink: