40 Megnyugtató Esti Ima Lefekvés Előttre:

Lefekvés előtt ezen imák elmondása segít abban, hogy a hitet és a bizalmat az Úrba helyezzük. Ezek a lefekvés előtt elmondandó esti imák tökéletes példák arra, hogy milyen típusú imákat mondhatsz.

Ha szeretnél még több esti imát olvasni, akkor nézd meg a témával foglalkozó gyűjteményünket!

Jó éjt ima

Mennyei Atyám, te mindig velem vagy. Ahogy lefekszem az ágyba aludni, arra emlékeztetsz, hogy te tartasz meg engem. Nem vagyok tudatában a testemben alvás közben zajló folyamatoknak, de te ismered testem minden sejtjét. Miközben alszom, segíts, hogy magam mögött hagyjam a mai nap gondjait, és megbocsássak azoknak, akik vétkeztek ellenem. Amikor felébredek, hadd emlékeztess arra, hogy bűneim megbocsátattak, és kegyelmed minden reggel új. Vigyázz rám. Jézus Krisztus, a mi Urunk által, Ámen.

Megbocsátás ima

Örökkévaló Atyám, a nap véget ért, és én tisztelem és dicsőítem nevedet. Köszönöm, hogy végighordoztál ezen a napon és megvédtél. Most kegyelmedet és oltalmadat kérem az egész éjszakára. Bocsásd meg bűneimet – azokat a dolgokat, amelyeket nem kellett volna tennem vagy mondanom, és azokat is, amelyeket meg kellett volna tennem, de nem tettem meg. Segíts, hogy a te szentséged mércéjéhez mérhessem magam. Segíts, hogy megbocsássak másoknak, és ne engedjem, hogy a másoktól származó sérelmek megzavarják az alvásomat. Ámen.

Figyelő ima

Hatalmas Isten, te soha nem alszol és nem szunnyadsz. A pihenés és alvás iránti igényem emlékeztet korlátozott természetemre, de neked nincsenek korlátaid. Bízom benned, amikor alszom, mert te soha nem szűnsz meg vigyázni rám és szeretteimre. Miközben az ágyunkban fekszünk, te továbbra is megvédesz és fenntartasz minket. Te hűséges vagy, hogy beteljesítsd minden ígéretedet, és te ugyanaz vagy tegnap, ma és mindörökké. Jézus Krisztus, a mi Urunk által, Ámen.

Hálaadás a napért ima

Istenem, köszönöm neked mindazt, amit segítettél véghezvinni ezen a napon. Köszönöm, hogy erőt és energiát adtál nekem, valamint a fókuszt és a képességet, hogy mindazt, amit ma elvégeztem, megtehessem. Köszönöm, hogy megáldottál ma olyan emberekkel az életemben, akik viccesek, bátorítóak vagy segítőkészek voltak. Köszönöm a kegyeidet és a gondoskodásodat irántam a nap folyamán. És most köszönöm az egész éjszakai édes pihenést. Ámen.

Imádság a szorongás ellen

Uram, te a békesség Istene vagy. Az elmém folyton újra és újra lejátssza azokat a dolgokat, amelyeket ma mondtam és tettem, és azokat, amelyeket mások mondtak és tettek. Folyton kétségbe vonom magam, azon gondolkodom, hogy vajon rosszul cselekedtem-e, vagy mondtam-e valami helytelent. Segíts, hogy most megnyugodjak, és elengedjem ezeket az aggodalmakat. Segíts, hogy minden aggodalmamat rád vessem, mert te valóban törődsz velem. Most pedig áldd meg az alvásomat, imádkozom. Segíts, hogy elmém ellazuljon, és hogy az alvás gyorsan jöjjön. Ámen.

Lefekvés előtti ima

Örökkévaló Isten, te mindent látsz. Köszönöm neked a most véget érő nap ajándékát. Imádkozom, hogy bocsásd meg a ma elkövetett bűneimet, és hogy vigyázz rám egész éjszaka. Egész önmagamat, elmémet, testemet és lelkemet neked ajánlom. Vigyázz rám, miközben alszom, óvj meg a gonosztól, és ruházz fel a holnapra szükséges erővel. Jézus Krisztus, a mi Urunk által, Ámen.

Imádság az alvászavarok ellen

Uram, imádkozom, hogy védj meg engem mindenféle alvászavar ellen. Légy a pajzsom a belső dolgokkal szemben, amelyek megzavarnák az alvásomat, mint például az aggodalmak, a féltékenység, a harag vagy más egészségtelen érzések. Védj meg a külső dolgoktól, mint például a hangos motorkerékpárok vagy más járművek, amelyek felébresztenek, a szomszédok bulija, tűzijáték, telefonhívások vagy nyugtalan gyerekek. Legyen kényelmes az ágyam, és éppen megfelelő a hőmérséklet. Köszönöm bőséges gondviselésedet. Ámen.

Áldások számbavétele ima

Bőkezű Atyám, egész életem kegyes ajándék tőled. Ahogy egy újabb nap véget ér, ismét a kereszt lábához helyezem magam, ahol Jézus vére megbocsát és megtisztít. Itt találok megnyugvást és helyreállítást. Köszönöm neked a mai nap áldásait, a frissítő levegőt, a napfényt, az ételeket, amelyeket élvezhettem, a más emberekkel való együttléteket. Megáldottál engem, felfogóképességem határait meghaladóan. Köszönöm a kegyelmet és a kegyelmet, amelyet ma mutattál nekem. Jézus Krisztus, a mi Urunk által, Ámen.

Angyalaid vegyenek körül minket ima

Istenem, felséges Felség, köszönöm, hogy biztonságban tartod családomat, amíg alszunk. Köszönöm, hogy megvédesz a betolakodóktól, akik kirabolni vagy bántani akarnak. Köszönöm, hogy megvédesz az ördög ármányaitól, és hogy lelki páncélt adtál nekünk, hogy ellenálljunk neki. Köszönöm, hogy megvédtél a betegségektől és sérülésektől. Köszönöm, hogy megvéded lelkünket és szellemünket. És most kérem, hogy angyalaid vegyék körül ma éjjel családomat és otthonom, és őrizzék álmunkban. Ámen.

Imádság az állhatatos elméért

Uram, segíts nekem, hogy szilárd elmét műveljek, hogy alvásomat ne zavarják aggodalmak vagy gondok. Segíts, hogy megőrizzem a józan ítélőképességemet és ítélőképességemet, hogy biztonságban legyek. Amikor lefekszem, ne féljek, és amikor pihenek, legyen az alvásom kellemes. A neked való engedelmességem vezessen a jólét és a béke érzéséhez. Legyek megóvva mindenféle veszélytől és katasztrófától. Bízom benned. Ámen.

Védelmi ima

Uram, Istenem, védelmezőm és gondviselőm, ahogy a nap a végéhez közeledik, menedéket találok karjaidban. A te hűséged az én pajzsom, amely megvéd egyik napról a másikra. Az éjszaka sötétsége nem tartogat számomra félelmet, mivel rád, a világ világosságára tekintek. Eléd hozom a gondokat, amelyek megzavarhatják álmomat, és kérlek, hogy nyugtasd meg elmémet, miközben ágyamban fekszem. Engedd, hogy gondolataim a te jóságodon és irgalmasságodon nyugodjanak, miközben elalszom. Vedd el minden aggodalmamat a holnapi nap miatt, mert tudom, hogy te ott leszel velem. Jézus Krisztus, a mi Urunk által, Ámen.

A Mindenható árnyéka ima

Minden kegyelem Istene, te vagy az én lakhelyem és menedékem. A te takarásod titkos helyén, oltalmad árnyékában töltöm az éjszakát. Rád hagyatkozom, és nem fogok csalódni. Találjak csendes, biztonságos és kényelmes pihenőhelyet isteni gondviselésed alatt. Téged választalak védelmezőmnek, és benned megtalálom mindazt, amire szükségem van, vagy amire vágyom. Vonzz engem, áldott Uram, drága oldaladhoz, ahol irgalmat, szeretetet és megbocsátást találok. Ámen.

Jó Pásztor ima

Uram, Istenem, te vagy az én pásztorom. E nap folyamán végig vezettél engem, és soha nem hagytad el oldalamat. Te vagy a Jó Pásztor, aki mindent megadsz, amire szükségem van, benned semmiben sem szenvedek hiányt. Zöld legelőkön hálok nálad, csendes vizek mellett vezetsz, felfrissíted lelkemet. Ahogy most lefekszem az ágyba, hálás vagyok a mai áldásaidért, és hálás vagyok, hogy miközben pihenek, te felfrissíted lelkemet. Bármit is tartogat számomra a holnap, nincs mitől félnem, ha te vagy a pásztorom. Jézus Krisztus, a mi Urunk által, Ámen.

Az isteni szeretetért való hála imája

Drága Istenem, köszönöm mindazt, amit ma értem tettél. Köszönöm mindazt, ami történt, és hogy mindezek alatt velem voltál. Erőt adtál nekem minden feladathoz. Megadtad a bölcsességet, hogy gondolkodjak és döntsek néhány ügyről, amelyekkel foglalkozni kellett. Te hűséges és szerető Isten vagy. Köszönöm, hogy szereteteddel támogattál, és hogy elküldted hozzám családodat és barátaidat, akik a te gondoskodásod és gondviselésed kiterjesztése az életemben. Te valóban jó vagy. Ámen.

Védelem a gonosz ellen ima

Atyám, vigyázz rám ma éjjel, amikor alszom. Küldd el angyalaidat, hogy megvédjék ezt a háztartást, és minden benne élő embert biztonságban tartsanak. Ne engedd, hogy bármilyen gonoszság érje ezt az otthont. Ne engedd, hogy az ellenség kárt okozzon nekünk. És kímélj meg minket minden balesettől és szerencsétlenségtől. Adj nekünk jó időjárási körülményeket, hogy biztonságban és gondtalanul aludhassunk. Tartsd biztonságban ablakainkat és ajtóinkat, hogy betolakodó ne juthasson be. Atyám, boríts be minket ma éjjel védő karjaiddal. Ámen.

Imádság a helyreállításért

Drága Uram, ez egy teljes és termékeny nap volt. Köszönöm, hogy a dolgokat a javamra fordítod, és hogy minden helyzetben velem vagy. Most, hogy félreteszem a napi gondokat és stresszt, kérlek, adj testemnek egy nagyon szükséges újraindulást. Áldj meg egy elegendő és békés alvással teli éjszakával. Engedd, hogy elmém és testem elengedje a mai napra vonatkozó feladataim elvégzése által okozott feszültséget. Drága Istenem, adj vissza testi, szellemi és érzelmi erőt alvás közben. Ezt kérem Jézus nevében, Ámen.

Imádság az áldásért

Atyám, köszönöm a gyümölcsöző napot. Visszagondolok mindarra, amit bölcsességed és erőd által elértem. Mindent, amit tettem, neked, Istenem, ajánlom. Kérlek, hogy jó eredménnyel részesítsd erőfeszítéseimet. Kérlek, jutalmazd meg kemény munkámat ennek megfelelően. Ne feledkezz meg ígéretedről, hogy megáldod kezem munkáját. Bátoríts engem jó eredménnyel, Istenem. Tudom, hogy meghallgatsz engem, és a te tökéletes idődben válaszolsz. Köszönöm, Istenem. Ámen.

Imádság a megtisztulásért

Kegyelmes Istenem, kérem bocsánatodat, mielőtt elalszom. Bocsásd meg a nap minden hibáját. Bocsánatot kérek, hogy olyan szavakat mondtam és olyan módon cselekedtem, ami talán bántott másokat. És kérlek, bocsásd meg az ellened elkövetett bűneimet. Tisztíts meg a gonosz gondolatoktól és a rossz indítékoktól. Kérlek, engedd, hogy az elme és a szív újdonságával aludjak, hogy szellememmel frissen és a te jelenlétedre és vezetésedre érzékenyen ébredjek. Hallgasd meg imámat ma este, irgalmas Isten. Ámen.

Védelem az álmatlanságtól ima

Uram, áldd meg testemet és ágyamat mély, csendes pihenéssel egész éjszaka. Védj meg az álmatlanságtól. Segíts, hogy gyorsan elaludjak és egész éjjel nyugodtan aludjak. Ne legyen nyugtalan alvásom vagy gyakori ébredésem. Segíts, hogy gondjaimat neked adjam át, mert te gondoskodsz rólam. Alvásom frissítse fel és állítsa helyre lelkemet és testemet. Ma éjjel hirdetem szerető jóságodat, és reggel a te hűségedet. Dicsőítem a te nevedet, ó Magasságos. Ámen.

Imádság a jó pihenésért

Hűséges Atyám, miközben lefekvéshez készülődöm, kérlek, áldj meg jó pihenéssel. Mindaz, amit holnap el kell intéznem, ne akadályozzon meg a jó alvásban. Segíts, hogy ne legyek túlságosan ingerlékeny a mai zsúfolt és bonyolult napom miatt. Add, hogy gondolataimat csak rád összpontosítsam, és édes álomba merüljek. Segíts, hogy reggel tele energiával ébredjek, és készen álljak az új napra. Örömódát éneklem neked, Uram. Ámen.

Békés alvás ima

Mennyei Atyám, nincs hozzád fogható. Amikor ma este aludni készülök, békében fekhetek le, tudva, hogy egyedül Te Uram, biztonságban lakozom. Segíts nekem, hogy bocsánatot kapjak azokért a dolgokért, amelyeket ma rosszul tettem. Segíts megbocsátani másoknak, akik rosszat tettek ellenem. Tégy engem figyelmesé azokra a lehetőségekre, amelyeket minden nap biztosítasz számomra, hogy a te szereteted tükörképeként szeressem a többi embert. Csendesítsd el elmémet és adj nekem nyugalmat. Jézus Krisztus, a mi Urunk által, Ámen.

Imádság a napi munka megáldásáért

Uram, azért imádkozom, hogy kegyelmed nyugodjon meg rajtam. Köszönöm, hogy segítesz nekem, hogy ma sok mindent elérjek. Kérlek, áldd meg a mai nap munkáját, és tedd gyümölcsözővé. Kapjak elismerést a jól végzett munkáért, és ez további projekteket generáljon, amelyeket jól tudok elvégezni. Áldd meg kezem munkáját, és tedd gyümölcsözővé. Segíts, hogy továbbra is szorgalmasan, bölcsen és jól dolgozzak. És most, édes Uram, áldj meg jó alvással a holnapi újabb napi munkához. Ámen.

Hűség ima

Örökkévaló Isten, te nem változol. Semmi, amit ma tettem, nem változtatta meg irántam tanúsított szeretetedet. Bár ma elmaradtam, Uram, kudarcom kiengesztelődött a kereszten. Jézus életében, halálában és feltámadásában megmutattad irántam érzett szeretetedet. Te vagy a mennyei fények Atyja, te nem változol, mint a világ változó árnyékai. Sok bizonytalanság van az én napjaimban, de a te jellemedben nincs bizonytalanság. Minden jó és tökéletes ajándék tőled származik. Jézus Krisztus, a mi Urunk által, ámen.

Imádság a holnapi tervekért

A reménység Istene, miközben lefekvéshez készülődöm, áldd meg holnapi terveimet, hogy sikeresen véghezvigyem őket. Igéd azt mondja, hogy bízzam rád munkámat, és terveim meg fognak valósulni. Először is azért imádkozom, hogy terveim összhangban legyenek a te akaratoddal, és hogy megállíts, ha rossz úton haladok. Azért is imádkozom, hogy terveim elkészítésében és megvalósításában stratégiai szempontból járjak el. Köszönöm, Uram. Ámen.

Jó célok imája

Szerető Atyám, te soha nem szűnsz meg a javamra munkálkodni. Ahogy a mai napra gondolok, sok mindent nem értek, és sok mindent szeretnék megváltoztatni, de egy nap sem veszik kárba a te szemedben. Te minden dolgot együttesen jóra cselekszel azok számára, akik a te szándékod szerint vannak elhívva. Semmi olyan nem történt ma, amit ne használhatnál fel a javamra. Segíts megpihenni abban a tudatban, hogy te irányítasz. Jézus Krisztus, a mi Urunk által, Ámen.

Gondolataim megnyugtatására szolgáló ima

Istenem, adj áldott alvást ma éjjel egész éjjel. Engedd, hogy mindezek a gondolatok és érzések, amelyek körülöttem kavarognak, enyhüljenek, és helyüket átvegye a benned való bizonyosság és az elme tisztasága. Vedd el fájdalmaimat és terheimet. Legyen elmém e csataterét csendes vizekké és békés, zöld legelőkké változtatva. Újítsd meg szívemet, lelkemet és elmémet, miközben szavadat idézem és elmélkedem róla. A te békéd és vigasztalásod árasszon el engem. Ámen.

Távolítsd el a félelmemet ima

Minden vigasztalás Istene, te adsz felüdülést lelkemnek. Ahogy visszatekintek egy napra, amely tele volt magasságokkal és mélységekkel, jóval és rosszal, boldogsággal és szomorúsággal, mindezt eléd hozom. Te mellettem vagy, megvédtél a bajtól, és ugyanezt teszed holnap is. A te szavad azt mondja, hogy lefeküdhetek és nem kell félnem, hogy lefeküdhetek és megtapasztalhatom az édes álmot, mert te velem vagy. Segíts, hogy minden gondomat rád vessem, és megpihenjek a te szeretetedben. Jézus Krisztus, a mi Urunk által, Ámen.

Isten az én alapítványom Imádság

Mindentudó és mindent szerető Isten, te vagy az én erőm. Ahogy a nap a végéhez közeledik, eszembe jut, milyen gyakran próbálok a saját erőmre támaszkodni. Úgy teszek, mintha kevesebb pihenés és több fáradozás lenne az elégedettséghez vezető út. A te igéd azt mondja, hogy minden munkám hiábavaló, hacsak nem te építed a házat. Uram, engedd, hogy minden, amit teszek, a te alapodra épüljön. Segíts, hogy abban a tudatban nyugodtan aludjak, hogy szeretsz engem. Jézus Krisztus, a mi Urunk által, ámen.

Imádság, hogy gondolkozzunk azon, ami igaz

Uram, mennyek királya, amikor ma este álomra hunyom szemem, segíts, hogy elmélkedjek rajtad. Gondolkodjam el mindarról, ami igaz, becsületes, tiszta, kedves, csodálatra méltó, kiváló vagy dicséretes. Ezek az elmélkedések töltsék be elmémet, és gyökerestül űzzék ki a negativitást, a csalást, a sötétséget és a gyűlöletet. Emeljék és tisztítsák meg szívemet és elmémet. Segítsetek nekem, hogy gyakoroljam az ellenőrzést, hogy hová sodródik az elmém. Emlékeztessenek arra, hogy gondolataim alakítják tetteimet és jellememet, és végső soron a sorsomat. Légy trónon elmém szentélyében. Ámen.

Imádság a bölcsességért

Istenem, áldott Megváltóm, amikor ma éjjel alszom, add, hogy gondolataim ne legyenek a problémáim vagy a döntések megszállottjai, amelyeket meg kell hoznom. Inkább azért imádkozom, hogy Te vezess és irányíts álmomban. Álmaimon keresztül vagy a Te csendes kis hangodon keresztül, amely súg nekem, adj nekem megoldásokat és válaszokat. Miközben benned pihenek, áldj meg bölcsességeddel. Amikor reggel felébredek, tudjam, hogy melyik a helyes út, és haladjak a te útmutatásod szerint. Ámen.

Áldd meg álmaimat ima

Uram, gyógyítóm, miközben ma éjjel alszom, imádkozom, hogy szabadíts meg a rémálmoktól vagy a nyomasztó álmoktól. Áldd meg álmaimat, imádkozom, és tedd őket kellemesekké és tanulságossá. Használd álmaimat arra, hogy közvetítsd felém szívedet. Beszélj hozzám álmaimon keresztül, és erősítsd meg őket szavad által. Segíts, hogy vigyázzak arra, amit látok és hallok, és arra, ami az elmémbe jut, hogy álmaim ne torzuljanak el. Ébrenlétemben és alvásomban halljak tőled. Ámen.

Imádság a fájdalom és a kellemetlenségek feloldásáért

Uram, ahogy lefekszem az ágyamra, hogy aludjak, kérlek, enyhítsd meg mindazt a kellemetlenséget, amely megakadályozza a jó pihenést. Olvadjanak el a fájdalmak és a fájdalmak, hogy testem ellazulhasson. Jézus nevében kérek gyógyulást mindenre, ami megzavarja a pihenésemet. Köszönöm neked, Jézus, hogy minden fájdalmamat és gyengeségemet hordoztad, hogy megszabadulhassak. Köszönöm neked, hogy bár a tolvaj ellopta jólétemet, te azért jöttél, hogy bőséges életet adj. Ámen.

Gondolataimat fogságba ejtsd te ima

Uram, amikor ma este aludni megyek, hadd ragadják meg gondolataimat te. Amikor gondolataim másfelé terelnek, hozd vissza, hogy rád összpontosítsak. Amikor a figyelemelterelés elvonja a figyelmemet, segíts, hogy rád összpontosítsak. Várok, figyelek és nyitott vagyok. Engedd, hogy megpihenjek és örüljek a jelenlétedben. Lélegezzelek be téged, és lélegezzek ki minden mást. Engedd, hogy érezzem a jelenlétedet, és arra összpontosítsak, hogy szeresselek, és hogy szeressenek téged. Ámen.

Köszönöm, hogy végigviszel a napon ima

Uram, te vagy az én erőm, és köszönöm, hogy ma végigviszel a napon. Köszönöm, hogy megvédesz a bajtól. Köszönöm, hogy vezettél a döntéseimben, és hogy Szentlelked meggyőzött, amikor vétkeztem vagy kísértésbe estem. Köszönöm, hogy segítettél végigcsinálni a napi feladataimat és koncentráltnak maradni. Köszönöm hűségedet és szeretetedet. Most kérlek, áldd meg a ma esti pihenésemet, és holnap adj egy csodálatos új napot benned. Ámen.

Helyreállít engem ima

Istenem, te megvédesz és helyreállítasz engem. Kérlek, állíts helyre, amikor ma éjjel alszom. Állítsd helyre a testemet, hogy legyen energiám és erőm a holnapi napra. Állítsd helyre az elmémet, hogy holnap éber és koncentrált tudjak lenni. Állítsd helyre szellememet és lelkemet, hogy élvezhessem a veled való édes közösséget, amikor a Lélekben járok. Legyek képes holnap segíteni másokon, és megoszthatom velük végtelen szeretetedet. Köszönöm neked, hogy teljessé és egésszé teszel, miközben álmodom. Ámen.

Légy életem királya ima

Istenem, Királyom, ma este, amikor ágyamnál térdelek, arra kérlek, légy életem királya. A te akaratod legyen úrrá szavaim, tetteim, gondolataim és magatartásom felett. Ne csak úgy harsogjam ki a szavakat, hanem legyek megfontolt, és engedjem, hogy a te Lelked vezesse szavaimat. Keressem a te kívánságaidat, amikor terveket és döntéseket hozok. Értsem meg az irántam érzett felfoghatatlan szeretetedet, és ez a szeretet áradjon ki a másokkal való kapcsolataimban. Ámen.

Köszönöm, hogy kielégíted szükségleteimet ima

Uram, Megváltóm, itt a nap vége, és engem eláraszt szereteted, jóságod és gondviselésed. Köszönöm, hogy gondoskodsz anyagi szükségleteimről, így nem szenvedek hiányt. Köszönöm, hogy vezetsz engem a kapcsolataimban, így édes közösséget élvezhetek. Köszönöm, hogy meggyógyítod a testemet és az érzelmeimet, hogy erős, aktív és egészséges lehessek. Köszönöm, hogy a te Lelked közösségben van a lelkemmel, és közbenjár értem. Ámen.

Dicséret a nap szépségéért

Istenem, ahogy ez a nap véget ér, dicsérlek téged a szépségéért. Köszönöm a csodálatos naplementét, amely megkoronázta a napot. Köszönöm a természet szépségét – a dombok, a fák, a virágok és a víz fényét. Köszönöm a gyönyörű teremtményeket, amelyeket te hoztál létre, mint például a pillangókat, amelyek gyönyörködtetnek engem. Ó nagy Teremtő, folyamatosan csodálkozom a szépségen, amelyet azért teremtettél, hogy élvezhessük. És most köszönöm neked az éjszaka szépségét – a holdat és a csillagokat. Ámen.

Áldd meg a kevésbé szerencséseket ima

Ó, Isten, aki az örökkévalóságban lakozol, miközben ágyamnál térdelek, köszönetet mondok neked mindazért a csodálatos módért, ahogyan kegyelmedet kiárasztottad rám. És most megemlékezem a kevésbé szerencsésekről, és arra kérlek, hogy áldd meg őket. A kétségbeejtő szegénységben élőkért emeld fel őket irgalmasságodban. A krónikus vagy súlyos betegekért gyógyítsd meg őket könyörületességedben. A tartós fogyatékossággal élőket gyógyítsd meg és gondoskodj róluk. A háborús övezetekben élőknek hozz békét. Köszönöm, jóságos Megváltó. Ámen.

Ajánlott Írásaink: