A 9 Legjobb Ima A Szentlélek Erejéért:

A Szentlélek segít vezetni minket és vezet minket a Krisztussal teljesebb élet felé.

További hasonló imákért, nézd meg a napi ima kategóriánkat, ahol több száz hasonló imát találsz, amit megtanulhatsz, vagy gyakorolhatsz.

Ez a 9 ima a Szentlélek erejéért segít neked, hogy az Úr vezetéséért és erejéért folyamodj.

Eső esik ránk ima

Szentlélek, Vigasztalónk és Barátunk, ahogy a Te Igédre állunk, kérünk, hogy esőt zúdíts ránk. Engedd, hogy a Te erőd ránk hulljon és megváltoztassa a szívünket. Nyisd meg szélesre az eget, és áraszd ki Szentlelked esőjét gyülekezetünkre és életünkre. Változtass meg minket, újíts meg minket, adj erőt nekünk. Újra szükségünk van a Te érintésedre. Drága ajándék a mennyből, küldd el nekünk tisztító esődet. Ámen.

Adj nekünk erőt ima

Szentlélek, élő reménységünk, dicsőségedre és hatalmadra vágyunk. Szívünk arra vágyik, hogy jelenléted legyőzze. Mint hatalmasan zúgó szél, töltsd be ezt a helyet. Keresztelj meg minket a Te tüzeddel. Az igazság Lelke, taníts minket mindenre, és idézd fel Jézus szavait. Vezess minket minden igazságra. Adj erőt gyengeségünkben, hogy bátran szólhassuk Isten Igéjét. Ámen.

Segíts nekünk megérteni a Te hatalmadat ima

Urunk Jézus Krisztus dicsőséges Atyja, kérünk, adj nekünk lelki bölcsességet és belátást, és áraszd el szívünket világossággal. Segíts nekünk megérteni Szentlelked hihetetlenül nagy erejét számunkra, akik hiszünk Neked – ugyanazt az erőt, amely feltámasztotta Jézust a halálból. Segíts nekünk megérteni, hogy ez az erő bennünk él és lélegzik, és segíts nekünk aktiválni ezt az erőt a Te Királyságodért. Ámen.

Adj erőt nekünk, hogy cselekedeteidet cselekedjük Imádság

Mennyei Atyánk, a Te Igéd azt mondja nekünk, hogy amilyen vagy Te, olyanok vagyunk mi is a világban. Szentlelked bennünk él, és az Ő ereje által mi vagyunk a Te képviselőid. Jézus, Te azt mondtad, hogy ugyanazokat a cselekedeteket fogjuk tenni, amelyeket Te tettél, sőt még nagyobbakat is, a Te Lelked ereje által. Miközben élő áldozatokká tesszük magunkat, áraszd ki ránk Szentlelked erejét, és tégy képessé minket arra, hogy cselekedeteidet végezzük a földön. Ámen.

A Te hatalmas erőd bennünk ima

Szentlélek, minden dicsőséget Neked adunk, mert a bennünk munkálkodó hatalmas erőd által végtelenül többet tudsz elérni, mint amit kérünk vagy gondolunk. Segíts nekünk, drága Lélek, hogy ne bántalmazzunk Téged, hanem engedjük alá magunkat Neked, és engedjük, hogy hatalmad teljes mértékben uralkodjon bennünk. Köszönjük Neked a bennünk lakó kegyelmes jelenlétedet. Dicsőség Neked az Egyházban és Krisztus Jézusban. Ámen.

Bátoríts minket, hogy megosszuk a Te evangéliumodat ima

Szentháromság, köszönjük Neked a gazdagságot, amelyet Isten gyermekeiként örököltünk. Hálát adunk Neked, hogy kegyelmed és hatalmas hatalmad által megadatott nekünk az a kiváltság, hogy szolgáljunk Téged, és terjesszük az örömhírt a Te megismerésed végtelen kincseiről. Kérjük Szentlelked erejét, hogy győzzön le bennünket, és tegyen minket méltó edényekké a Te szolgálatodra. A Te hatalmad által bátoríts minket, és vezesd szavainkat, amikor a Te evangéliumodat megosztjuk a világgal. Ámen.

A te ajándékaid ereje ima

Szentlélek, köszönjük Neked a különleges erőket és képességeket, amelyeket nekünk adtál. Te vagy a forrása annak a sokféle lelki ajándéknak, amelyet Te osztasz szét a hívők között, hogy segíthessük egymást és építsük az egyházat. Imádkozunk, hogy hatalmazz fel minket a tanítás, a csodák, a gyógyítás, a mások segítése, a vezetés és még sok más ajándékoddal! De mindenekelőtt adj erőt nekünk, hogy teljes szívünkből, lelkünkből és elménkből szeressünk Téged, és hogy úgy szeressünk másokat, ahogyan magunkat szeretjük. Ámen.

Erősíts meg minket belső erővel ima

Mindennek Teremtője a mennyben és a földön, imádkozunk, hogy a Te dicsőséges, korlátlan erőforrásaidból a Te Lelked által belső erővel ruházz fel minket. Engedd, hogy gyökereink mélyen belenőjenek a Te szeretetedbe, és megtartsanak minket erősnek. Miközben megtapasztaljuk Krisztus felfoghatatlan szeretetét, váljunk teljessé az élet és az erő minden teljességével, amely Tőled származik. Ámen.

Erő a szentséghez ima

Drága Istenünk, Szentlelked erejéből bővelkedünk a reményben. Tölts be minket minden örömmel és békességgel, miközben hiszünk benned. Szentlélek, hatalmazd meg életünket, hogy teremje a Te gyümölcsödet: szeretet, öröm, békesség, türelem, kedvesség, jóság, hűség, szelídség és önuralom. Csak a Te hatalmad által élhetünk szentségben és a bűn feletti győzelemben. Győzz meg minket, tölts be minket és adj erőt nekünk. Ámen.

Ajánlott Írásaink: