7 Erős Ima Az Isteni Támogatásért:

Szerencsénkre a Biblia soha nem mondja, hogy önállósulnunk kell, vagy hogy magunkból kell erőt merítenünk. Azt sem mondja, hogy tökéletes életet kell élnünk, amely csak boldogsággal van tele, és nincsenek ellenségeink. Isten megérti, hogy ez az élet tele van megpróbáltatásokkal, fájdalommal és nehézségekkel, és valójában azt akarja, hogy mindig támaszkodjunk rá.

Ebben a bejegyzésben összeszedtünk 7 erőteljes imát, amivel Isten támogatását kérheted.

Ha szeretnél még hasonló imákat olvasni, akkor nézd meg a napi ima kategóriánkat is, ami minden egyes nappal csak bővül.

Imák az Isteni támogatásért:

1 Péter 5:6

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy formálod és vezeted az életemet és ezt az előléptetést. Biztos vagyok benne, hogy Te vagy az, aki oda helyezett, ahol most vagyok, és ezért hálás vagyok. Uram, imádkozom, hogy segíts nekem, hogy alázatos maradjak a mostani előléptetésemben, hogy a kellő időben újra előléptethess engem, a Te akaratod és szándékod szerint. Imádkozom, hogy minden olyan előléptetés, amely nem Tőled származik, visszavonásra kerüljön. Jézus nevében köszönöm, Uram. Ámen.

1Mózes 12:2

Jézusom, Megváltóm, dicsőítelek Téged, mert isteni kegyelmed van életem felett. Ahogyan Ábrahám, a Te választott szolgád megáldatott, én is megáldott vagyok, és dicsőítelek Téged ezért az isteni előléptetésért. Az életem feletti áldásod miatt a nevem nagyszerűvé válik, hogy áldássá válhassak mások számára. Uram, még ha nem is értem teljesen, hogy hová viszel engem, kizárólag Benned bízom, ahogy Te irányítasz és vezetsz engem életem ezen új útján. Ámen.

Zsoltár 113: 7-8

Szuverén Uram, köszönöm Neked, hogy feltámadtam a porból. Te vagy az, aki kiemeled a rászorulókat a hamuból. Hálás vagyok ezért az isteni előléptetésért ebbe az új pozícióba. Dicsőítelek Téged, Atyám, mert néped fejedelmei közé ültettél. De Uram, imádkozom, hogy segíts nekem, hogy ne dicsőítsem magam eme előléptetés miatt, hanem teljes alázatossággal segíts, hogy ezt arra használjam, hogy Téged szolgáljalak. Ámen.

Filippi 4:13 és 2Timóteus 1:7

Istenem, az én erőm, hiszem, hogy mindent megtehetek általad, aki megerősítesz engem. Kérem, hogy legyen isteni utad az életemben, hogy belenőhessek ebbe az isteni előléptetésbe, amelyre Te hívtál el engem. Imádkozom, hogy segíts nekem, hogy félelem nélkül lépjek be új területekre. Törd össze a félelmemet. Segíts, hogy erővel, szeretettel és ép elmével cselekedjek. Ámen.

Zsoltárok 20:4 és Kolossé 3:23

Mindenható és Örökkévaló Isten, köszönöm, hogy teljesítetted azt a kívánságomat, hogy elérjem az isteni előléptetést. Imádkozom, hogy adj erőt az előttem kitűzött célok eléréséhez. Segíts, hogy mindig keményen dolgozzak, hogy beteljesítsem isteni célodat. Add, hogy az erre a célra való törekvés olyan kihívás legyen, amely segít a jellemem építésében. Imádkozom azért is, hogy mindenben, amit teszek, Te lásd a szívemet, és hogy motivációm Neked és ne embereknek legyen kedves. Ez a szívem imája. Ámen.

Dániel 2:21

Uram, Teremtőm és Fenntartóm, Te vagy a mindenható Teremtő, és Téged dicsőítelek, mert Te vagy az isteni előléptetésem szerzője. Tudom, hogy Te irányítod az életemet. Te irányítod az időket és az évszakokat is, és Te távolítod el és nevezed ki a királyokat, vagyis a hatalmon lévőket. Uram, köszönöm, hogy kineveztél erre az új pozícióra. Ahogyan bölcsességet adtál a bölcseknek és tudást azoknak, akiknek értelmük van, kérlek, add meg nekem ugyanezt a bölcsességet és tudást ehhez az előléptetéshez. Ámen.

Máté 23:11

Mindenható Atyám, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a Te neved. Uram, segíts megértenem, hogy a nagyságot nem a képességek, a személyiség vagy a jelenlegi státusz alapján mérik, hanem az alapján, ahogyan szolgálunk. Hiszem, hogy ez az isteni előléptetés nem az én nagyságomnak, hanem a Te nagyságodnak köszönhető. Ezért, ezt szem előtt tartva, Uram, segíts nekem ebben az isteni előléptetésben, hogy másokat szolgáljak a Te országodért. Hadd részesüljenek azok az emberek, akikkel kapcsolatba kerülök, azokból a jó dolgokból, amelyeket Te helyeztél belém. Köszönöm Neked, Uram. Ámen.

Ajánlott Írásaink: