10 Ima A Jó Egészségért:

Íme a 10 legerősebb ima a jó egészségért.

Imádság az erős testért

Uram, Te vagy az én erőm, és minden erő a Tied. Imádkozom egy erős és erőteljes testért, amely könnyedén képes nehéz munkát végezni, testmozgást végezni, és erős ellenállással rendelkezik a betegségekkel szemben. Köszönöm Neked, hogy amint bízom Benned, új erőre találok, és magasan szárnyalok, mint a sas. Futni fogok és nem fáradok el, járni fogok és nem ájulok el. Köszönöm Neked, hogy a Te teremtményed vagyok, és Te vigyázol rám. Ámen.

Imádság az erős immunrendszerért

Mindenható Uram, azért imádkozom, hogy áldj meg erős immunrendszerrel, hogy erőteljes védekezésem legyen a bakteriális és vírusos fertőzésekkel szemben. Köszönöm Neked, hogy amikor megteremtettél, ezt a rendszert helyezted belém, hogy megvédjen a betegségektől. Segíts nekem, hogy szorgalmas legyek, hogy egészséges szokásokkal elősegítsem erős immunrendszeremet, és hogy elkerüljem azokat a szokásokat, amelyek veszélyeztetik azt. Ámen.

Imádság a vírusos betegségek elleni védekezésért

Istenem, Üdvözítőm, imádkozom, hogy legyél erős védelmem ezzel a vírussal szemben, amely oly sokak egészségét teszi tönkre, sőt ezrek halálát okozza. A Te Igédre támaszkodom, hogy amint bízom Benned, az Igazság Napja gyógyulással a szárnyán fog felkelni. Állítsd körém és szeretteim köré az őrséget, és adj védettséget ezzel a szörnyű betegséggel szemben, amint gyönyörködünk Benned. Ámen.

Imádság az egészséges szív- és érrendszerért és légzőrendszerért

Hatalmas Istenem, kérlek, adj nekem egészséges szív- és érrendszeri és légzőszervi rendszert, hogy ne legyenek keringési vagy légzési problémáim, amelyek ártanának a jólétemnek. Imádkozom, hogy küzdj meg a szív- vagy tüdőbetegségekre való öröklött hajlammal, és segíts nekem, hogy életmódomban fontos változtatásokat hajtsak végre az egészséges keringés és légzés érdekében. Dicsőítelek Téged, mert csodálatos és fenséges a Te munkád, Uram. Ámen.

Imádság az egészség jólétéért

Magasztos Uram, jólétet kérek testem számára. Kérlek, adj nekem sok évet az életben, egészséges elmét, erőt az izmaimnak, csontjaimnak, szívemnek és tüdőmnek, erős immunrendszert és kiváló mozgékonyságot. Minél egészségesebb vagyok, annál alaposabban tudom végezni a Te munkádat. Uram, köszönöm Neked, hogy amikor figyelek a Te szavaidra, és szívemben tartom őket, akkor egészséget hoznak egész testemnek. Ámen.

Imádság az energiáért

Istenem, Erőm és Énekem, ma hozzád jövök, és energiát kérek testem és elmém számára. Kérlek, áldd meg testemet azzal az erővel és életerővel, amelyre szükségem van, hogy véghez tudjam vinni mindazt, amit Te elém tűztél, és add, hogy elmém képes legyen koncentrálni, tisztán és gyorsan gondolkodni. Köszönöm, hogy ellátsz engem erővel és energiával, hogy elvégezzem a munkámat, és dicsőséget szerezzek a Te Nevednek. Ámen.

Imádság a sérülések elleni védelemért

Istenem, erősségem, imádkozom, hogy angyalaid táborozzanak körülöttem, és védjenek meg minden esésből vagy balesetből eredő sérüléstől. Imádkozom, hogy adj nekem jó egyensúlyérzéket, jó összpontosítást arra, amit csinálok, és jó térlátást, hogy jól tudjak működni a környezetemben. Annyira hálás vagyok, csodálatos Megváltó, hogy előttem és mögöttem jársz, és szerető kezeddel biztonságban tartasz. Ámen.

Imádság a jó egészségügyi szokások kialakításáért

Győzedelmes Uram, azért imádkozom, hogy győztessé tegyél az egészséget elősegítő, élethosszig tartó szokások kialakításában, és segíts legyőzni az egészségemet károsító szokásokat, mint például a túlevés, a dohányzás, a túl sok ivás vagy a túlzott mozgásszegénység. Segíts nekem olyan jó szokásokat kialakítani, mint a testmozgás, a sok egészséges zöldség és gyümölcs fogyasztása, és az egészségtelen ételek fogyasztásának korlátozása. Az önuralom és a fegyelem isteni erényei tartsanak a helyes úton. Ámen.

Imádság az isteni egészségért

Jehova Ráfa, gyógyítóm, azért imádkozom, hogy isteni egészségben járjak, betegségtől és fogyatékosságtól mentesen. Tudom, hogy a Te akaratod az, hogy egészséges legyek. Köszönöm Neked, hogy amikor a szívem megfogadja a Te szavaidat, és megtartom a parancsaidat, akkor azt a bőséges életet fogom élni, amelyet Te szántál nekem. Köszönöm Neked, hogy amikor befogadom a Te szavaidat, hosszú életem lesz. Uram, tégy engem olyan fává, mint a víz mellé ültetett fa, amelynek levelei nem hervadnak el. Ámen.

Imádság a jó lelki egészségért

Szabadító Istenem, kérlek, ments meg a diszfunkcionális gondolkodásmódtól, és áldj meg jó mentális egészséggel. Add, hogy ne tartsanak fogva a szorongás, a félelem, a harag vagy a szomorúság érzései, és hogy az agyam rendezetten és kontrolláltan működjön. Áldott vagyok, amikor hozzád menekülök. Hálás vagyok, hogy Te tartasz meg engem, és Te vagy a fejem felemelője. Megpihenhetek és élvezhetem a Te békédet, amely meghaladja az értelmet. Ámen.

Ajánlott Írásaink: