11 Ima A Szentlélekhez Egy Csodáért

Amikor lehetetlen dolgok történnek, sokan gyorsan elhiszik, hogy csoda történt. A Szentlélekhez a csodákért intézett imák túllépnek a természeti törvényeken, és imádságos módon természetfeletti beavatkozást hoznak.

Ha további imákat szeretnél még olvasni, akkor nézd meg a folyamatosan bővülő napi ima gyűjteményünket is!

11 Ima Csodákért:

Pénzügyi ima

Dicsőség Királya, köszönöm, hogy mindig gondoskodsz szeretteimről és rólam. Atyám, azt mondod, hogy kérnünk kell, és megadatik. Azért vagyok itt a trónod előtt, hogy pénzügyi csodát kérjek. Ma nagy szükségem van pénzre, és nem tudom, honnan szerezzek. Engedd, hogy Szentlelked megmozgassa az isteni segítők szívét, hogy jöjjenek az életembe, és segítsenek nekem anyagilag. Nyisd meg a pénzügyi ajtókat, és okozz nekem ma jólétet. Jézus nevében hiszek és imádkozom, Ámen.

Gyógyító ima

Szentlélek, szeretném megköszönni, hogy bennem lakozol. Az orvosok azt mondták, hogy csak néhány hetem van hátra, hacsak nem történik csoda. Istenem, te azt mondod, hogy hosszú élettel elégítesz ki minket, és megmutatod nekünk a te üdvösségedet. Isten Szentlelke, engedd, hogy a gyógyulás csodatévő ereje átvegye testemet. Űzz el minden betegséget és betegséget, amely bemocskolja templomodat, amely az én testem. Add, hogy a gyógyulás most azonnal megnyilvánuljon, Jézus nevében. Köszönöm, hogy meghallgatod imáimat, Ámen.

Jób imája

Szentlélek, nincsenek határai annak, amit feltámadásod ereje megtehet. Ma a te beavatkozásodat kérem a munkahelyi helyzetemben. Segíts, hogy a megfelelő emberekkel tudjak kapcsolatot teremteni. Kapcsolj össze a megfelelő lehetőségekkel, amelyek lehetővé teszik számomra, hogy azonnal stabil, megfelelő jövedelemmel járó állást kapjak. Engedd, hogy a te hatalmad, amely feltámasztotta Jézust a halálból, képessé tegyen arra, hogy jól teljesítsek az állásinterjúkon. Segíts nekem, hogy a megfelelő cégnél egy nagyszerű álláshoz találjak kegyelmet. Jézus nevében hiszek és imádkozom, Ámen.

Üzleti ima

Drága Uram, nagyon hálás vagyok, mert te adtad az ötletet, hogy vállalkozást indítsak. Az üzlet az évek során virágzott, de az utóbbi időben a dolgok kezdtek nehézzé válni, különösen az üzlet pénzügyei. Alig tudok megélni, és félek, hogy csak idő kérdése, és ez az üzlet, aminek felépítésén olyan keményen dolgoztam, összeomlik. Most beavatkozást kérek, Atyám. Engedd, hogy Szentlelked átvegye az irányítást a helyzet felett. Érintsd meg a keletről, nyugatról, északról és délről érkező emberek szívét, hogy eljöjjenek és megvásárolják a szolgáltatásaimat és termékeimet. Jézus mindenható nevében, Ámen.

Áttörő ima

Ó, Istenem, nagy dolgokat tettél az életemben, és továbbra is olyan dolgokat teszel, amelyeket soha nem is képzeltem. Magasztosan tisztellek téged, és magasztalom szent nevedet. Atyám, most szükségem van egy csodára az életemben. Úgy tűnik, minden esély ellenem szól. Kérlek, lépj közbe, most, Istenem! Azt mondod, hogy nem erővel, nem hatalommal, hanem a te Lelked által. Ezért kérlek téged, Szentlélek, hogy vedd kezedbe az életemet, és adj nekem csodálatos áttörést a pénzügyeimben, a kapcsolataimban és a karrieremben. Jézus nevében hiszem és imádkozom, Ámen.

Gondviselés ima

Atyám, Istenem, nincs olyan hegy, amely túl nehéz lenne számodra, hogy elmozdítsd. Te vagy a csodatevő Isten, és nincs hozzád hasonló. Te vagy a segítségem a szükség idején. Jöjj gyorsan segítségemre, kedves Istenem. Engedd, hogy Lelked jelenléte most azonnal megnyilvánuljon az életemben, és találkozzon velem a szükségem pillanatában. Ne hagyd, hogy megszégyenüljek, mert ellenségeim gúnyolódnak rajtam. Jézus nevében hiszek és imádkozom, Ámen.

Veszélyből való szabadulás ima

Istenem Atyám, életünk most veszélyben van. Nincs sehol és senki más, akihez fordulhatnánk, csak Te. Meg van írva a te igédben, hogy akik benned bíznak, olyanok, mint a Sion hegye, nem inognak meg, hanem örökké megmaradnak. Szabadíts meg minket erről a helyről, drága Uram. Védj meg minket azoktól, akik ellenünk támadtak. Szabadíts meg minket a gonosztevőktől. Tüntesd el őket, és Szentlelked eméssze meg őket, amíg nem lesznek többé. Jézus nevében hiszek és imádkozom, Ámen.

Terhességi ima

Drága Istenem, azt mondod igédben, hogy a gyermekek a te ajándékod. Atyám, évek óta küzdök azért, hogy teherbe essek. Termékenységi problémák akadályoztak meg abban, hogy élvezzem az anyaságot. Összetört a szívem. Nem tudok így tovább élni. Atyám, engedd, hogy Szentlelked rám szálljon és beárnyékoljon minden termékenységi problémámat. Uram, hittel várok, tudva, hogy imámra a te szavad szerint fogsz válaszolni. Jézus nevében hiszek és imádkozom, Ámen.

Adósságtörlési ima

Mennyei Atyám, tele vagyok aggodalommal az adósságom miatt. Szabadíts meg ettől a tehertől, amelyet a szívemben hordozok. Nyisd meg számomra a pénzügyi ajtókat, hogy ki tudjam fizetni minden adósságomat, és békés életet élhessek. Uram, te soha nem változol. Te ugyanaz vagy tegnap, ma és mindörökké. Ahogyan Elizeuson keresztül csodát tettél, hogy megmentsd az özvegyasszonyt, akinek a hitelezői el akarták venni két fiát, ugyanúgy tudom, hogy meg tudsz védeni engem a hitelezőimtől. Szentlélek, mutasd meg nekem, mit tehetek, hogy megmentsem a helyzetemet és elkerüljem a szégyent. Köszönöm, Uram, hogy meghallgatod imáimat. Jézus nevében, ámen.

Béke ima

Isten Szentlelke, töltsd be ezt a helyet azzal a békességgel, amely minden értelmet felülmúl. Távolíts el mindent, ami káoszt és bizonytalanságot hozhat ebbe az otthonba. Engedd, hogy a Te erőd elűzzön minden démoni erőt, amely megpróbál káoszt hozni erre a helyre most, Jézus nevében. Fordíts meg minden helyzetet, és eredményezd, hogy harmóniában és nyugalomban éljünk. Add át ellenségeinket a fosztogatásnak, és add, hogy győzelemben járhassunk. Jézus nevében hiszek és imádkozom, Ámen.

Átalakulási ima

Atyám, olyan helyzettel állok szemben, amelyet szakértők nem tudnak megoldani. Te vagy az egyetlen, aki meg tudsz menteni ebből a helyzetből. Atyám, azonnali csodát kérek tőled, amely megfordítja ezt a helyzetet az életemben, és átalakít azzá az emberré, akinek teremtettél. Szentlélek, vedd át az irányítást, engedd, hogy feltámadásod ereje ma rám szálljon, és tudasd az emberekkel, hogy te egy csodatevő Isten vagy. Jézus nevében hiszek és imádkozom, Ámen.

Ajánlott Írásaink: