pio-atya

Jézus Ezt A 12 Jelet Adta Pio Atyának A Világvégéről:

Kevesen tudják, hogy Pio atya a sok adottsága mellett rendelkezett egy nagyon különleges adottsággal, a prófétálás képességével, és maga az Úr Jézus Krisztus kommunikált vele, és egy 1959-es, elöljárójának címzett levelében Pio atya elmondja, hogy Jézus milyen kinyilatkoztatást tett a számára.

Pio atya ezen időszakban tett szert nemzetközi hírnévre, miután az őt meglátogató P. Karol Wojtyla-nak prófétai módon megmondta, hogy az egyház legmagasabb tisztségébe fog emelkedni. Pio atya jóslata pedig valóra vált, amikor is látogatója 1978-ban II. János Pál pápa néven lett ismert. Ha még nem ismered annyira Pio Atya történeteit, akkor ajánljuk figyelmedbe a korábbi cikkünket a témában.

A Pio atyának tulajdonított levél meglehetősen hosszú, tele van üzenetekkel, ezért csak egy kivonatot veszünk belőle, azaz 12 üzenetet, amelyet Renzo Baschera „I grandi profeti” című könyvéből vettünk át.

Pio atya 12 üzenete:

1. A világ romokban jár. Az emberek elhagyták a helyes utat, hogy olyan utakra merészkedjenek, amelyek az erőszak sivatagában végződnek… Ha nem isznak az alázat és a szeretet forrásából, katasztrófa lesz belőle.

2. Szörnyű dolgok fognak történni. Nem tudok többé közbenjárni az emberekért. Az isteni jámborságnak vége lesz. Az embert arra teremtették, hogy szeresse az életet, és végül az élet elpusztításával végezte …

3. Amikor a világot az emberre bízták, az egy kert volt. Az ember mérgekkel teli légkört csinált belőle. Most már semmi sem szolgál arra, hogy megtisztítsa az ember házát. Mélységes munkára van szükség, amely csak az égből jöhet.

4. Készüljetek fel arra, hogy három napig teljes sötétségben éljetek. Ez a három nap nagyon közel van… És ezekben a napokban olyanok lesznek, mint a halottak, akik nem esznek és nem isznak. Aztán visszatér a fény. De sokan lesznek azok az emberek, akik már nem fogják látni.

5. Sokan megijedve menekülnek majd. Cél nélkül fognak futni. Azt fogják mondani, hogy keleten van az üdvösség, és az emberek kelet felé fognak futni, de sziklába fog zuhanni. Azt fogják mondani, hogy nyugatra van üdvösség, és az emberek nyugatra fognak futni, de beleesnek egy kemencébe.

6. A föld remegni fog, és nagy lesz a pánik … A Föld beteg. A földrengés olyan lesz, mint egy kígyó: érzik majd, hogy mindenhová kúszik. És sok kő fog leesni. És sok ember fog elpusztulni.

7. Olyanok vagytok, mint a hangyák, mert eljön az idő, amikor az emberek egy morzsányi kenyérért leveszik a szemüket. Üzleteket fognak kifosztani, raktárakat vesznek majd támadásba és rombolnak le. Szegény lesz az, aki azokban a sötét napokban gyertya nélkül, egy kancsó víz nélkül és a szükséges nélkül marad három hónapig.

8. Egy ország fog eltűnni … egy nagy ország. Egy ország örökre eltűnik a földrajzi térképekről … És vele együtt a történelem, a gazdagság és az emberek is a sárba süllyednek.

9. Az ember ember iránti szeretete üres szóvá vált. Hogyan várhatod el Jézustól, hogy szeressen téged, ha még azokat sem szereted, akik a saját asztalodnál esznek? … Isten haragjától nem a tudomány emberei, hanem a szív emberei kapnak bocsánatot.

10. Kétségbe vagyok esve … Nem tudom, mit tegyek, hogy az emberiség megtérjen. Ha ezen az úton folytatjátok, Isten hatalmas haragja hatalmas villámként fog elszabadulni.

11. Egy meteorit fog a földre hullani, és minden felragyog. Ez katasztrófa lesz, sokkal rosszabb, mint egy háború. Sok minden el fog törlődni. És ez lesz az egyik jele …

12. Az emberek tragikus élményt fognak átélni. Sokakat elönt majd a folyó, sokakat megéget a tűz, sokakat eltemetnek a mérgek … De én közel maradok a tiszta szívűekhez.

Valóban gondolkodni és elmélkedni, de mikor fog ez a nap bekövetkezni? A kulcs ugyanabban a Bibliában van, 2 Péter 3, 2-13.

És hogy legyetek figyelmesek, mert az Úr úgy jön el, mint a tolvaj …

Ajánlott Írásaink: