Hány Jézust Látsz A Képen? Válaszod Felfedi, Hogy Milyen Mélyen Éled Meg A Spiritualitást:

A spiritualitás olyasvalami, amit mindnyájan magunkban hordozunk, és nem olyasvalami, ami egyetlen konkrét helyen nyilvánul meg.

A spiritualitás jó szövetséges lehet a fájdalom vagy a szeretteink elvesztésének leküzdésében, vagy a felnőtté válásban, ezért is érdemes és hasznos, ha ezekben az időkben a bibliához fordulunk.

Ez a rövid szórakoztató teszt a pszichológia irányából vizsgálja a dolgokat. Valójában nem azt teszteli, hogy objektíven milyen erős a hited, hanem a hitedről alkotott percepciódat vetíti vissza rád. Ez a teszt azért működik, mert a tudatalattink néha egyszerre reagál egyszerű és metaforikus módon, ezért Jézus arcának megtalálása ebben az optikai illúzióban képet adhat arról, hogy mennyire mély a kapcsolatod a spiritualitással.

Hányszor látod Jézust a képen?

Egy és három között

Ha egy és három között láttad Jézust, az azt jelenti, hogy határozottan van egy olyan spirituális szinted, amellyel kapcsolatban vagy, és amelynek tudatában vagy. Hajlandó vagy a földi életen túli életet szemlélni, és szeretnéd, ha a lelked a fény útját követné, miután elhagyja a testedet.

Négy és öt között

Olyan ember vagy, akinek a spiritualitás fontos része ennek az életnek, és minden döntésedben jelen van.

Mindent a spiritualitás szemszögéből nézel, és nem a külsőségek, hanem a spirituális szintjük alapján ítéled meg az embereket. Úgy érzed, hogy az a személy, akinek nincs mély spirituális szintje, az nem megfelelően érett még.

Hat vagy több

A spiritualitás vezérli az életedet, és szinte nem is nézed a földi világot, hanem minden cselekedetedet az e világon túli életre gondolva végzed.

Úgy érzed, hogy a spiritualitás a földi küldetésed, és hogy túl kell nézned azon, amit az emberek mutatnak neked, hogy mélyrehatóan megismerd őket. Nem érdekelnek az anyagi tárgyak, sem a fényűzés, sem a gazdagság, csak az, ami azután következik, hogy elhagyod ezt a világot.

Ajánlott Írásaink: