10 Biblia Idézet Az Isten Iránti Elkötelezettségről:

10 inspiráló, motiváló, felemelő és bátorító bibliai vers az Isten iránti elkötelezettségről. Maradj elkötelezett Isten iránt!

Bátorító bibliai versek és szentírási részek az elkötelezettségről:

Példabeszédek 16:2-3, Minden útját helyesnek tartja az ember, de az ÚR megvizsgálja a lelkeket. Bízd az ÚRra dolgaidat, akkor teljesülnek szándékaid.

2 Timóteus 2:15, Igyekezz kipróbált emberként megállni az Isten előtt, mint olyan munkás, aki nem vall szégyent, hanem helyesen fejtegeti az igazság igéjét.

Példabeszédek 3:5-6, Bízzál az ÚRban teljes szívből, és ne a magad eszére támaszkodj! Minden utadon gondolj rá, és ő egyengetni fogja ösvényeidet.

Máté 22:37, Jézus így válaszolt: „Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből.

1 Királyok 8:61, Legyen a szívetek teljesen az ÚRé, a mi Istenünké, járjatok rendelkezései szerint, és tartsátok meg parancsolatait úgy, mint ma!

Jakab 4:8, Közeledjetek Istenhez, s majd ő is közeledik hozzátok. Mossátok tisztára kezeteket, bűnösök, és tisztítsátok meg szíveteket, megosztott lelkűek.

Zsidókhoz 11:6, Hit nélkül pedig nem lehet senki sem kedves, aki ugyanis az Istenhez járul, hinnie kell, hogy Ő van és megjutalmazza azt, aki Őt keresi.

Zsoltárok 37:5, Ajánld utadat az Úrnak, remélj benne, s ő irányít majd.

Zsoltárok 143:10, Taníts meg, miként teljesítsem akaratod, hisz te vagy az én Istenem. A te jó lelked vezessen a sima úton,

Zsoltárok 19:14, Őrizd meg szolgádat a kevélységtől, nehogy hatalmába ejtsen! Akkor mentes maradok a bűntől és tiszta a súlyos vétektől.

Ajánlott Írásaink: