4 Erőteljes Ima A Szeretteinkért:

Egy imádsággal teli otthonban felnőni gyönyörű és erőteljes dolog. A szülők imádkozhatnak gyermekeikért a fogantatás pillanatától kezdve egészen felnőttkorukig. A gyermekek a szüleik mellett megtanulhatják, hogyan imádkozzanak maguk is az Úrhoz. A testvérek imádkozhatnak egymásért és egymással, miközben megoldják a konfliktusokat és erős kapcsolatokat építenek. A tágabb család imádsággal boríthatja be szeretteit mind az örömteli, mind a kihívásokkal teli időszakokban.

Egy ima, hogy bízzatok Istenben a gyermekeitekkel

Drága Uram!

Köszönöm neked gyermekeimet, akiket nekem adtál, hogy nevelhessem őket. Bár ez nagy felelősséggel jár, segíts, hogy soha ne felejtsem el, hogy te jobban szereted őket, mint ahogyan én valaha is tudnám. Atyám, ha van, hogy megszállottá válok vagy túlterhelté válok a körülmények miatt, kérlek, add meg nekem a te békédet. Mutasd meg nekem, Uram, hogyan adjam át neked a szülői gondoskodásomat.

Köszönöm Uram, hogy jó Isten vagy. Még ha nem is értem, miért, segíts, hogy bízzak a te szívedben értem és gyermekemért. Taníts meg hitben és bátorságban járni, még akkor is, amikor nehéz. Köszönöm szeretetedet irántam és azok iránt, akiket rám bíztál.

Jézus nevében, Ámen.

Egy ima, hogy adjuk meg, amire szükségünk van

Drága Jézus, köszönjük, hogy tudod, mire van szükségünk, még mielőtt mi tudnánk. Segíts nekünk, hogy átadjuk Neked az irányítást a napirendünk, a vágyaink és a „szükségleteink” felett, amikről azt hisszük, hogy szükségünk van rájuk. Imádkozom, hogy add meg nekem, gyermekeimnek, családomnak és barátaimnak, amire szükségünk van, bármi legyen is az, hogy tisztábban lássunk Téged és érezzük jelenlétedet az életünkben. Segíts, hogy a Te szíved szerinti férfiak és nők legyünk.

A Te hatalmas nevedben, Ámen.

Imádkozzunk anyáért és nap, hogy példát mutassunk gyermekeinknek

Uram, imádkozom, hogy Krisztus és az ő áldozatának üzenete legyen a hála gyökere a szívemben. Hogy az Ő kegyelmes ajándéka hálás életre vezessen, példát mutatva családomnak és gyermekeimnek, hogy egy napon nekik is legyen saját kapcsolatuk Jézussal, és hogy a hála növekedjen szívükben abból, hogy elfogadják Jézust Megváltójuknak. Vezess minket arra, hogy mindent Jézus nevében tegyünk, és általa adjunk hálát Neked.

Áldó ima azokért, akiket szeretsz

Drága Istenem!

Köszönjük nagy szeretetedet és áldásodat életünk felett. Köszönjük, hogy kegyelmednek nincs vége, hanem egész életünkön át tart. Bocsásd meg nekünk, hogy néha elfelejtjük, hogy te minden utunkat közelről ismered, hogy tudod, mi foglalkoztat minket, és beborítasz minket, mint egy pajzzsal. Kérünk téged, hogy vezess minket, hogy ma teljes mértékben a te áldásodban és jóságodban járhassunk. Kérjük, hogy a te arcod ragyogjon ránk. Hogy nyisd meg a helyes ajtókat életünk és szeretteink számára, hogy csukd be a rossz ajtókat, és védj meg minket azoktól, akiktől el kell távolodnunk. Állapítsd meg kezünk munkáját, és teljesítsd be mindazt, amit ezekben a napokban feladatul adtál nekünk. Imádkozunk, hogy jóságodból és szeretetedből céltudatossá tedd utunkat és szilárddá lépteinket. Adj nekünk bölcs szíveket, hogy meghalljuk hangodat, és tegyél minket erőssé hatalmas kegyelmed és kegyelmed által. Jézus nevében, ámen.

 

Ajánlott a témában: 20 Reggeli Ima, Hogy Hálás Szívvel Indítsd A Napod

Ajánlott Írásaink: