5 Rövid Ima, Amivel Áldást Kérhetsz Egy Barátodra:

Ima Isten jelenlétéért

Köszönjük Istenünk, hogy mindig velünk vagy, hogy jelenléted hatalmas, és hogy meghallgatod imáinkat azokért, akiket szeretünk. Kérünk, hogy mutasd magad erősnek az ő érdekükben. Emlékeztesd őket, hogy semmi sem túl nehéz számodra, és te vezeted őket ezen a nehéz időszakon keresztül, gondviselésedbe burkolva őket. Tudjuk, és minden kétséget kizáróan hisszük, hogy a te erőd és szereteted soha nem fog kudarcot vallani.

Te mindig megbízható vagy. Te mindenható vagy. Teljesen képes vagy rá. Te vagy az Úr minden helyzet felett, bármilyen nehéznek is tűnik. Te vagy a mi gyógyítónk, és soha nem fogod elpazarolni a fájdalmat, amit ma hordozunk. Megígéred, hogy minden dolgot valamilyen módon jóra használsz, mert te a csodák Istene vagy, és semmi sem túl nehéz számodra.

Ima egy nehézségekkel küzdő barátért

Uram, azzal a tudattal lépek ma eléd, hogy minden hatalom a Te kezedben van. Tudom, hogy Te vagy az Úr, és hogy törődsz népeddel. Barátom most egy nehéz próbatétellel küzd. Látom, hogy az ereje megingott, Uram, és tudom, hogy nálad van minden erő, amire szüksége van.

Imádkozom, hogy nyúlj le hozzá, és érintsd meg őt most, bárhol is van ebben a pillanatban. Engedd, hogy jelenléted betöltse a szobát, ahol ő van, és engedd, hogy érezze a te erőd egy extra adagját, amely segíthet neki átvészelni ezt a napot. Szüksége van rád most, Uram, és előre is köszönöm, hogy ott találkozol vele, ahol van, és megerősíted az erejét ebben a nehéz időszakban. Jézus nevében. Ámen.

Bátorító ima egy barátért

Kedves Uram! Most a barátomért imádkozom. Imádkozom, hogy segítsd őket a küzdelmekben, amelyeken ebben az időszakban keresztülmennek. Mert pontosan tudod, hogy mire van szükségük ebben a pillanatban. Közeledj hozzájuk, és engedd, hogy érezzék jelenlétedet. Nyisd meg szemüket, fülüket és szívüket számodra. Segítsd őket, hogy legyen megkülönböztető képességük meghallani a hangodat, amikor a következő lépéseikhez vezeted őket. Beszélj hozzájuk, miközben olvassák igédet, és hívd fel figyelmüket a bátorító és vigasztaló versekre. Imádkozom, hogy csillapítsd le minden félelmüket vagy szorongásukat, amit éreznek. Cseréld fel azt a bizalommal, hogy engedelmeskedjenek szavadnak és bízzanak benned. Imádkozom, hogy útmutatásod világos legyen számukra ettől a naptól kezdve. A te nevedben imádkozom. Ámen.

Ima arra az esetre, ha egy barátodat szenvedni látod

Mennyei Atyánk,

Olyan nehéz végignézni  _________ szenvedését. Nem tűnik igazságosnak, hogy ennyi fájdalmat kell elviselnie. Bár én tehetetlen vagyok, hiszem, hogy te hatalmas vagy és képes vagy belépni ebbe a helyzetbe, és teljesen megváltoztatni az eredményt. Hittel válaszolok az igédben foglalt ígéretekre, hogy meghallgatod az imáinkat, és ezek az imák meggyógyíthatják őt. Ezért eléd hozom a barátomat, hogy gyógyító érintésedet kérjem az életére. Köszönöm a bűnbocsánatot és az örök gyógyulás ígéretét, de arra kérlek, hogy a mennynek ezen oldalán is adj neki gyógyulást. Ámen.

Ima egy barát munkájáért

Imádkozom most a barátomért. Imádkozom, hogy vezesd és irányítsd őt az új munkahely keresésében. Te tudod, hogy milyen munkaidőre, fizetésre és juttatásokra van szüksége. Imádkozom, hogy gondoskodj a tökéletes állásról a te tökéletes időzítésedben. Segíts neki, hogy türelmes legyen, és ne hagyja, hogy az ellenség elkedvetlenítse. Segíts nekem is, hogy a lehető legjobban bátorítsam és támogassam őt, amennyire csak tudom, mint barátja, mind a hullámvölgyekben, mind a hullámvölgyekben. A te nevedben imádkozom. Ámen.

 

Ha szeretnéd az otthonodat és a családodat és megvédeni, akkor nézd meg ezt a 16 házi áldást is.

Ajánlott Írásaink: