4 Rövid Ima, Amiből Minden Nap Erőt Meríthetsz A Küzdelmeidhez:

Egy ima a kitartásért

Uram, fáradt vagyok, és nem tudom, mikor ér véget ez a „verseny” az életemben. Úgy érzem, mintha örökké futnék, és próbálnám lehagyni ezt a próbatételt. Segíts, hogy ne próbáljam meg lehagyni a fájdalmamat, hanem inkább fussam végig kitartással a versenyt, amit elém állítottál. Tudom, hogy miattad végül is győzedelmes leszek az életemben lévő megpróbáltatások felett. Tudom, hogy ezen a világon semmi sem választhat el engem a te állhatatos szeretetedtől. Kérlek, adj nekem ma egy adagot a te szeretetedből; adj erőt, hogy elviseljem ezt a próbát. Köszönöm az irántam érzett, soha véget nem érő szeretetedet! És köszönöm az öröm koronáját, amely örökre vár rám a te Királyságodban!

Imádság a bölcsességért és erőért

Te egy csodatevő Isten vagy. Adj nekem látomást arról, hogyan néz ki számomra a szabadság. Adj nekem hitet, hogy higgyek Neked a csodámért. Mutasd meg nekem, hogy mi fáraszt el engem. Mutasd meg, mi az, ami ural és lelassít. Segíts, hogy elveszítsem az ízét annak, ami gyengít, és szerezzem meg az ízét annak, ami erősít. Gyógyíts meg belülről kifelé! Segíts, hogy megtegyem a szükséges változtatásokat. Szeretnék Veled együtt részt venni a gyógyulásom folyamatában. Ébreszd fel bennem az új életet! Jézus nevében, ámen.

Imádság a túlterheltekért

Uram, amikor a szívem el van nyomva, áraszd el engem a Te békéddel. Vezess engem Hozzád, az én sziklámhoz. Vezess a Te Igédhez, amely erőt és menedéket ad nekem. Segíts, hogy ne fussak a kisebb dolgokhoz. Vonzz engem, hogy először hozzád fussak. Segíts, hogy szokjam meg, hogy a „túlterheltségemet” a Te akaratod alá helyezzem. Köszönöm, Uram. Jézus nevében, Ámen.

Egy ima az áttörésért

Atyám, kérek Tőled egy új látomást arra, hogyan fog kinézni az áttörés az életemben. Segíts nekem, hogy a gyógyulásra törekedjek, amíg a csodára várok. Mutasd meg, hogyan pihenjek meg a vihar közepén. Segíts, hogy élvezzem a lakomát, amit Te készítesz nekem, a csatatér közepén. Azt akarom, hogy egész életem arról tegyen bizonyságot, hogy van egy Isten a mennyben, aki ismeri a nevemet, és aki biztonságban hazavisz engem. Tölts el engem újból szereteted és hatalmad csodájával. Elhatároztam, hogy megnyerem ezt a szorongással vívott csatát. Segíts, hogy megkülönböztessem, mikor pihenjek, mikor lakomázzak, és hogyan vegyem aktívan részt a hitemben, miközben várom, hogy áttörj. Tedd meg a lehetetlent bennem és általam, imádkozom. Ámen.

Drága Istenem, ha valaha is elveszítem a reményt, kérlek, adj erőt és töltsd fel a lelkemet.

 

A legjobb módja annak, hogy felkészülj egy nehéz napra az, hogy egy imával kezded a reggeledet, ezért a figyelmedbe ajánljuk ezt a 20 reggeli imádságot, amely segít megőrizni az Isten iránt érzett hálánkat a szívünkben.

Ajánlott a témában: 20 Reggeli Ima, Hogy Hálás Szívvel Indítsd A Napod

Ajánlott Írásaink: